logo
logo
Stichting Bredase Aangepaste Sporten

Welkom op de crowdfundingpagina van Stichting Bredase Aangepaste Sporten!

Helpt u ons mee onze dromen te realiseren?

Stichting BAS promoot, stimuleert en verzorgt aangepaste sporten binnen de regio Breda. Hierbij nemen socialisering en integratie van de doelgroep een belangrijke plaats in. Onze doelgroep is voornamelijk mensen met een beperking, maar ook andere groepen die gebaat zijn met aangepast sporten zoals ouderen.

Dankzij de ondersteuning van ongeveer 90 vrijwilligers bieden wij aan circa 230 vaste deelnemers vrijetijdsbesteding. Dit gebeurt in de vorm van sportgroepen, projecten en evenementen. Naast de vrijwilligers zijn er ook een paar vaste medewerkers werkzaam op kantoor en is er een vaste sportbegeleider voor een aantal uur per week.

Onze stichting bestaat al meer dan 15 jaar en is nog altijd groeiende. Elk jaar komen er meer wekelijkse sportgroepen bij en worden er meer evenementen georganiseerd. Om alles voor onze doelgroep goed te kunnen blijven verzorgen, zouden wij erg gebaat zijn bij een extra vaste medewerker voor 24 uur per week. Aangezien wij afhankelijk zijn van subsidies, hebben wij hier helaas niet de financiële middelen voor.

Het zou helemaal geweldig zijn als u, of uw bedrijf, hiervoor een bedrag zou willen doneren. Behalve onze eeuwige dankbaarheid, ontvangt u hiervoor een tegenprestatie.

 

Tegenprestatie bedrijven

1.

Hoofdsponsor evenement

€1000,-

2.

Rolstoel clinic voor uw personeel

€750,-

3.

Subsponsor evenement

€400,-

4.

Advertentie in nieuwsbrief (10x per jaar)

€200,-

5.

Banner op de homepagina van de website

€100,-

6.

Gadget uit laten delen bij (s)Cool on Wheels

€50,-

7.

Vermelding in nieuwsbericht

€ elk bedrag

 

 

Tegenprestatie particulieren

1.

Shirt Stichting BAS

€100,-

2.

Pet Stichting BAS

€50,-

3.

Sleutelhanger Stichting BAS

€25,-

4.

Pen Stichting BAS

€15,-

5.

Vermelding in nieuwsbericht

€ elk bedrag

 

Om ons doel te bereiken hebben we €25.000 per jaar nodig. Daarnaast hebben we ook subdoelen opgesteld waarmee we iemand voor minder uur per week aan kunnen nemen. Bij €8000,- kunnen we iemand voor 8 uur per week aannemen, en bij €16.000 uur iemand van 16 uur per week. Mochten we deze bedragen niet halen, gebruiken het opgehaalde project voor de organisatie van evenementen.

 

In onderstaand filmpje kunt u zien wat wij als stichting allemaal doen.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-Yn2gluPi4

 

 

Campagnes

Totaal opgebracht: € 0,00
Aantal donaties: 0
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.