logo
logo
Flevoland Fietst Tegen Kanker
   Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer doneren.

Algemene donaties 2019

€ 2 771,50 /€ 10 000,00
0
dagen te gaan
27%
Donateurs: 5
Start: 12-12-2018
Delen:

Deelnemerspagina van:

Marco  Scholte
Marco Scholte
Totaal opgehaald: € 115,00

2013 deed ik mee met Flevoland Fietst Tegen Kanker met mijn middelbare school de SGL. Ik beklom toen één keer de Alpe d'Huez om geld op te halen voor onderzoek naar Kanker. Want mijn lieve opa zou de laatste zijn die aan deze ziekte moest overlijden. Helaas mocht dat niet zo zijn. Dit jaar zet ik mij in voor Opa Willem, Ome Alex, Frans, Harry en iedereen die met deze vreselijke ziekte te maken heeft gehad of nog steeds heeft.

Één op de drie mensen in Nederland sterft aan kanker. Hoe is het mogelijk? Ik geloof ik een toekomst waarbij niemand meer hoeft te overlijden aan kanker. Ik zet mij dit jaar in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Voor mijn toekomst, voor de toekomst van mijn kinderen, maar ook voor jou. Wilt u mij steunen? U kunt mij sponsoren met een geldbedrag, door een blauw FFTK bandje bij mij te kopen of mij te helpen bij één van mijn acties.

6 jaar lang draag ik met trots iedere dag een blauw bandje van Flevoland Fietst Tegen Kanker. Dit project is bijzonder, deelnemers worden zaadjes van goedheid voor de maatschappij in Nederland. Ruim 7000 mensen zijn daar die week met één doel. Het doen van vrijwilligerswerk en de voldoening die je daar van krijgt heeft mensen doen veranderen en een ervaring voor de rest van een mensenleven meegegeven. Flevoland Fietst Tegen Kanker geeft studenten/leerlingen de mogelijkheid frustratie om te zetten in kracht en energie.

Who’s with me?

Donaties (via Marco Scholte)

Datum Bedrag Donateur Opmerking
15-05 € 50,00 Arwina en Frismay Succes neefie
13-05 € 15,00 Cees en Gees den Hartog Succes topper !!
11-05 € 15,00 Ed een Inez groot Divisie purmerend van Team Ollie zegt; zet hem op kanjer!
11-05 € 15,00 Arita Poldervaart Succes!
11-05 € 20,00 Joke Scholte Zet hem op kanjers!
Meld deze pagina