logo
logo
Larensche Mixed Hockey Club

Een eigen zaalhockeyhal. Doe mee en Zet 'm op voor Laren! 

Veel Laren leden zijn inmiddels op de hoogte van de plannen om deze winter een eigen zaalhockey-blaashal op Laren te realiseren. Er zijn al veel enthousiaste geluiden over te horen. Logisch, want een eigen hal gaat voor alle zaalhockeyers een groot verschil maken. Iedereen (breedte en top) traint en speelt zijn thuiswedstrijden straks in deze mooie hal centraal op onze club. Dus niet meer in (soms) kleine zalen op allerlei plekken in Laren en omgeving. Ook kan er straks veel intensiever worden getraind, zodat de techniek en het tactisch inzicht van onze spelers verbetert. 

Maar goed, zo'n blaashal komt er niet vanzelf! Naast het vele werk achter de schermen: zoals gesprekken met de gemeente, buurtbewoners en leveranciers zal er ook gewoon geld op de plank moeten komen. Een eigen blaashal kost  €300.000,-. Daarnaast is er nog €50.000,- nodig voor de aankleding van de hal zoals balken, doelen, verlichting etc. De €300.000,- willen we financieren met obligaties (looptijd 8 jaar, 5% rente). De overige €50.000,- willen we komend najaar met leuke clubacties bij elkaar brengen. 

Zaalhockey betaalt zaalhockey                                                     
De stelregel binnen de club is: “zaalhockey betaalt zaalhockey”. Zo gezegd zo gedaan, dus dat betekent dat er voor een zaalhockey-blaashal eerst €300.000,- moet worden opgehaald. 

Doneer een bedrag en/of koop een obligatie.
Samen maken we ons sterk voor de Laren-blaashal met een crowdfunding actie! Je kunt bijdragen door een bedrag naar keuze te doneren. Maar je kunt ook helpen met een obligatie. De obligatie(lening) zal in 8 jaar tijd worden afgelost tegen 5% rente middels een jaarlijkse annuïteit. Zet ‘m op, samen gaan het zeker lukken.

Deadline & definitief besluit in ALV
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 19 juni a.s. beslissen de leden of de blaashal er gaat komen. Als blijkt dat we op 19 juni geen toezeggingen hebben voor een bedrag van €300.000,- gaat het feest sowieso niet door. Halen we dit bedrag wel op wel dan komt de hal er onder voorbehoud van de goedkeuring tijdens de ALV. In het nieuwe seizoen zullen we ons met leuke clubacties (bijvoorbeeld veilingdiner, loterij en teamacties) inzetten om extra geld op te halen. 

Zet ‘m op voor Laren! Help Laren komende winter aan een eigen zaalhockey-blaashal.

Campagnes

Totaal opgebracht: € 330 323,00
Aantal donaties: 152
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs