logo
logo
HandboogSportVereniging Sagittarius Emmen

Welkom bij de crowdfunding van

HandboogSportVereniging Sagittarius Emmen

Helpt u ons mee onze dromen te realiseren?

Via deze speciale website verzamelen wij mensen, materialen en (jazeker) geld om de dromen van onze vereniging waarheid te laten worden. De eerste droom hebben we al bereikt op eigen kracht: nieuwe tenues. De tweede hopen wij via sponsoring te bereiken: wedstrijdkleding voor onze topschutters. 

De grootste droom kan echter niet zonder uw hulp: een nieuw gebouw. Zodat we ons geld kunnen steken in lessen en materiaal in plaats van in herstel van een meer dan 40 jaar oud pand. Een nieuw gebouw waarmee we wedstrijden op Rayon of nationaal niveau kunnen schieten bij onze vereniging, uniek boven Almere. Waardoor de nog beter les kunnen geven aan scholen, onze maatschappelijke bijdrage kunnen blijven leveren door workshops aan kwetsbare groepen en bovenal nog meer mensen kennis kunnen laten maken met onze uitdagende, gezellige en motiverende sport (die een tikje verslavend is). 

Want als Nederland meedoet op de Olympische spelen dit jaar en het WK van 2019 organiseert, zou Drenthe toch op een NK moeten kunnen rekenen?

Doe je mee?

Campagnes

Totaal opgebracht: € 85,00
Aantal donaties: 6
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.