Doel: € 150.000,00
Gedoneerd: € 5.075,00

Draag een steentje bij

BOUW JIJ MET ONS MEE?

 

Als je klikt op de button "Doe mee" kan je zien op welke manier je kunt doneren, bijvoorbeeld door één of meerdere “denkbeeldige” bouwsteentjes te kopen voor € 25,- per steen voor het nieuwe clubhuis.


Let op: anoniem doneren kan ook door dit aan te vinken bij het doen van de betaling. 

 

Heeft u nog vragen, schroom dan niet deze te stellen via fundraising@gooische.nl


En bent u geïnteresseerd om Steunpilaar van Gooische te worden of wilt u meer over de verschillende sponsormogelijkheden weten, kijk dan op obligatieplan.nl/gooische of neem dan contact op met Pim Appel van de Fundraise Commissie via fundraising@gooische.nl of bel via 06-46326162.

 

Zie de site van Gooische voor meer informatie of mail ons via fundraising@gooische.nl

Voortgang:

3%
Doel: € 150.000,00
Gedoneerd: € 8.760,00

Sponsor een item

BOUW JIJ MET ONS MEE? 

Zo draag jij een steentje bij met je team aan de bouw van het nieuwe Gooische clubhuis

Voor de senioren-, veteranen- en trim- teams van Gooische, maar ook voor commissies, bedrijven en individuele leden bestaat er de mogelijkheid een specifiek item voor het nieuwe Gooische complex te doneren aan de club. Denk aan vlaggenmasten, terrasmeubilair, een toestel in het speeltuintje, een dug-out, sierverlichting, een barkruk, een mooie boom voor op het terras en meer.

Sponsor een item voor het nieuwe Gooische complex

Onder 'beloningen' vindt u alle items die gesponsord kunnen worden. Je vindt deze ook in het keuzelijstje in het donatieformulier onder de tab 'beloningen'. De prijzen van de te sponsoren items variëren en zo kan je zelf bepalen wat jullie als team, commissie, bedrijf of als individueel lid graag zouden willen schenken aan ons nieuwe complex. 

Let op: anoniem doneren kan ook door dit aan te vinken bij het doen van de betaling. 

Dus draag jij met jouw team, commissie of als bedrijf graag een steentje bij aan de bouw van het nieuwe Gooische clubhuis? Probeer dan met elkaar zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen en ‘sponsor’ een item voor het nieuwe complex van Gooische.


De voortgang van deze crowdfunding wordt via dit platform live bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is opgehaald. 

Hebben jullie nog vragen, schroom dan niet deze te stellen via fundraising@gooische.nl

En bent u geïnteresseerd om Steunpilaar van Gooische te worden of wilt u meer over de verschillende sponsormogelijkheden weten, kijk dan op obligatieplan.nl/gooische of neem dan contact op met Pim Appel van de Fundraise Commissie via fundraising@gooische.nl of bel via 06-46326162.

Voortgang:

5%
Doel: € 25.000,00
Gedoneerd: € 1.677,00

Ludieke actie met je team

BOUW JIJ MET ONS MEE? 

Zo draag jij een steentje bij met je team aan de bouw van het nieuwe Gooische clubhuis

Start een ludieke actie met je team 

We willen graag dat alle teams zoveel mogelijk ‘bouwsteentjes’ bij elkaar gaan verzamelen. Eén steentje vertegenwoordigt een waarde van 25 euro. Ieder team kan een ludieke actie of leuke teamactiviteit optuigen of iets organiseren om zo geld in te zamelen voor het nieuwe clubhuis. Je mag van alles verzinnen; van cakejes bakken en verkopen, een training geven, auto’s wassen met elkaar, tot een feest organiseren, een veiling voor je eigen team optuigen, etc.

Actiepagina per team – zo werkt het

Voor ieder team is een teampagina aangemaakt. Deze teampagina is te vinden onder de blauwe button ‘Team worden’. Op de teampagina kan je bijhouden welke acties jouw team onderneemt en welk bedrag het team al heeft opgehaald.
 

Is de actie of campagne afgerond? Dan doneer je jullie opgehaalde bedrag aan de club door het kopen van een x aantal ‘denkbeeldige’ bouwsteentjes voor € 25,- per steen en krijgt jouw team een mooie vermelding in het nieuwe clubhuis!
 

Via de button ‘Doe mee’ kun je doneren.
 

Mooie prijzen

En om er een beetje een leuke competitie van te maken, zijn er ook prijzen te winnen. De winnaars van deze ‘draag je steentje bij- actie’, worden beloond met een heel gaaf uitje voor zijn/haar team. De acties zullen niet alleen worden beoordeeld op het binnengehaalde bedrag per team, maar ook op originaliteit! Als jij met je team € 250,- of meer ophaalt, dan krijgt jouw team sowieso een mooie foto op de wall of fame in het nieuwe clubhuis.

Dus draag jij met jouw team graag een steentje bij aan de bouw van het Gooische clubhuis? Start dan snel jullie eigen funding-actie en motiveer je team om met elkaar zoveel mogelijk steentjes te verdienen voor het nieuwe clubhuis van Gooische.


De voortgang van deze crowdfunding wordt via dit platform live bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is opgehaald. 


Hebben jullie nog vragen, schroom dan niet deze te stellen via fundraising@gooische.nl


En bent u geïnteresseerd om Steunpilaar van Gooische te worden of wilt u meer over de verschillende sponsormogelijkheden weten, kijk dan op obligatieplan.nl/gooische of neem dan contact op met Pim Appel van de Fundraise Commissie via fundraising@gooische.nl of bel via 06-46326162.

Voortgang:

6%

Onderstaande campagnes zijn afgelopen

Gedoneerd: € 800,00
Dagen te gaan: 0

Heren Veteranen B Carnavalsloterij

Gold Cup Heren 1 & Heren Veteranen B Carnavalsfeest met loterij

Attentie, attentie! 

 

Aanstaande donderdag speelt Heren 1 in de Gold Cup tegen Hurley en dat vraagt om een feestje!! Het is de 11de van de 11de en daarom heeft Heren Veteranen B het initiatief genomen deze avond een carnavalsfeest te organiseren met loterij waarbij alle inkomsten van de loterij rechtstreeks naar het nieuwe clubhuis gaan. 

 

Er is een raad van elftal opgericht bestaande uit dames & heren veteranen uit verschillende teams die voorop gaan in het feestgedruis. Er zal een blaaskapel zijn, glühwein, worstenbroodjes, borrelplanken en gezelligheid. Dus: Kom in je beste carnavalsoutfit, maak er een feestje van en geniet van de wedstrijd. 


Alaaf!

 

Programma


20:00   Start Festiviteiten: Lotenverkoop bij de ingang van ons complex (gedurende de hele wedstrijd kunnen er loten gekocht worden voor € 5,- per stuk) &Start warming-up Heren 1

20:30   Aanvang wedstrijd

22:00   Einde wedstrijd

22:00- 22:30   Carnavalsfeest & Trekking loterij

 

Coronamaatregelen

Alles zal buiten plaatsvinden. Er wordt bij de ingang op QR-codes gecheckt. Wie gecheckt is krijgt een bandje en mag ook op het terras borrelen. Wil of doe je geen check? Geen probleem, dan mag je alleen niet op het terras staan maar wel rondom het veld. 

 

Online loten kopen

Je kunt onderaan deze pagina je loten online kopen. Deze kosten € 5,- per stuk. Kom je donderdagavond naar de club dan liggen jouw loten voor je klaar. Kun je niet naar de club komen dan houden wij voor je bij of op jouw nummers een prijs is gevallen. Zorg wel dat je naam getoond wordt op de website en dat je niet anoniem je loten koopt, want dan kunnen we niet zien wie de loten heeft gekocht:)

 

Loten kopen op de club

Vanaf 20:00 kun je loten kopen op de club.  Je kunt hier met je pinpas of per Tikkie betalen.

Prijzenpakket t.w.v. meer dan € 3000,-


Hoofdprijs

Andere hoofdprijzen

 • 1x een biljartkeu twv € 425,- - aangeboden door Heren Veteranen B
 • 1x Volwassen hockeystick – aangeboden door Sportzaak Sportief en Heren 1
 • 1x Kinder hockeystick – aangeboden door Sportzaak Sportief en Heren 1
 • 6x een Kookaburrabal – aangeboden door de sponsorcommissie
 • 1x Borrelpakket – aangeboden door de Cheesery
 • 1x Wijnpakket - aangeboden door Wijnhandel Le Petit Clos
 • 1x met 15 man karten – aangeboden door Coronel Karting
 • 2x 2 meter bier in de Kraan – aangeboden door de Koperen Kraan
 • 1x Wifiboosterpakket – aangeboden door Vet B
 • 1x uur gratis padellen/squashen - aangeboden door Squash & Wellness
 • 1x plateau worstenbroodjes (direct opeten graag) – aangeboden door Jacques 
 • 1x grote portie bruin fruit (direct opeten graag) - aangeboden door Jacques
 • 1x een uur training op Gooische – aangeboden door de begeleiding van Heren 1
 • 1x Nuxe huidverzorgingspakket t.w.v. € 50,- - aangeboden door Apotheek Zuidas
 • 1x Nuxe huidverzorgingspakket t.w.v. € 30,- - aangeboden door Apotheek Zuidas
 • 1x borrelpakket t.w.v. € 50,- - aangeboden door de Smaakengel
 • 2x Hand & body giftset t.w.v. € 40,- - aangeboden door Marie Stella Maris 
 • 1x Voucher Trev’s Soep t.w.v. € 25,- - aangeboden door Trev’s Soep & Smullokaal
 • 4 x Clipper theedoos t.w.v. € 20,- - aangeboden door Heren Veteranen B
 • 10 x Marie Stella Maris handgel 300 ml

 

 


Gedoneerd: € 318,00
Dagen te gaan: 0

Gooische JD1 rent zich rot

Komende zondag, 21 november, rennen 14 jongens van Jongens D1 kilometers ver om geld op te halen voor Gooische. Het doel is om minimaal 5 kilometer te lopen, maar misschien persen deze ambitieuze sportievelingen er nog wel een paar extra kilometers uit. Maximaal 10 kilometer.
Rond 14.30 zullen de hardlopers terug zijn op Gooische waar ze aangemoedigd zullen worden op de laatste meters! 

Moedig de jongens aan en sponsor een mooi bedrag! Alles komt ten goede aan het nieuwe Gooische clubhuis.

Veel dank alvast, groeten Jongens D 1